2015. szeptember 2., szerda

Hogyan viseljünk figurás pólókat?

Nyilván vicceltem, amikor azt mondtam, hogy hajítsd ki az összes figurás pólódat. Elég lesz, ha csak a Mikiegeresektől szabadulsz meg. A többit, ha visszafogottabbak, fekete-fehér árnyalatúak vagy pasztellszínekben pompáznak, meglepően sokféleképpen tudod variálni úgy, hogy ne nézz ki középiskolásnak. Ehhez persze kicsit több kell, mint hogy egyszerűen egy farmerrel magadra kapd - meg is mutatom:
(linkek: 1., 2.)

Például egy blézer! Itt a lányok a fekete-fehér pólókhoz illesztették a blézerük színét: a baloldali változat csaknem Chanelt idézi a klasszikus, nőies tweeddel, míg a jobboldali sima fekete szövetet választott.

(linkek: 1., 2.)

Rövidebb nadrágokkal sem reménytelenül kislányos a figurás póló! Balra Wendy egy blézert kanyarított fölé (persze a strasszos bross is segít), jobbra csíkos halásznadrággal társították, és csilivili nyakláncot adtak az összeálításhoz, hogy nőiesebb legyen.

(linkek: 1., 2.)

Jöhetnek a szoknyák! Ez most két bővebb, térd alá érő változat, ismét a felnőttesebb stílus jegyében. A balondali lenge, fehér darab nyárra ideális, jobboldalt Blair merészen egy púderszín csipkeszoknyával viseli a feljebb már látott franciás pólót.

(linkek: 1., 2.)
Ez a két kép a kedvencem: nagyon tetszik, ahogy a laza pólókat alkalmi anyagból készült ceruzaszoknyákkal párosították. Balra flitter, jobbra smaragdzöld brokát Burberry. Fantasztikus, nem?

(linkek: 1., 2.)
És utoljára: a maxiszoknyás képek. Mercedes szűkebb vonalú, fekete dzsörzét választott a rockerpólóhoz és feldobta egy kristályos nyaklánccal is; Wendy lenge, sárgabarackszínű tündérhercegnősbe bújt, és farmerdzsekivel adott neki kontrasztot, hogy ne legyen túl édeskés.
Nektek melyik verzió tetszik a legjobban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése